BeBeauty driver profesjonell negledesign, vippeextensions, brynstyling, håndpleie, fotpleie og voksing.

 

La deg selv et øyeblikk med avslapping. Gjør noe for deg selv.

 

NEGLEDESIGN OG NEGLEBEHANDLINGER

Vi tilbyr forskjellige behandlinger fra tradisjonell manikyr og japansk manikyr til mer avanserte metoder – gelelakk og gel neglesystem med valgfritt design og dekor.

Med gel neglesystem kan vi gjøre alt du drømmer om – lengde, form, design.

Se tilbudet

 

VIPPEEXTRNSIONS OG VIPPELØFT

Drømmer du om lange og fyldig vipper? Vippeextensions er noe for deg! Du kan velge mellom Klassisk vippeextensions, Light Volum – 2D og 3D og Volum – 4D/8D.

Er dine naturlige vipper lange og rette? Vil du at dine naturlige vipper skal bli mer synlige? Vippeløft er den perfekte behandlingen for deg!

Vi tilbyr også farging av vipper og vippebotox.

Les mer

 

BRYNSTYLING

Vi vil gjerne hjelpe deg med å velge den beste behandlingen for deg – farging og forming av bryn, henna bryn eller bryn laminering.

Les mer

 

FOTPLEIE OG HÅNDPLEIE

Ta være på føttene dine med full fotpleie, gelelakk pedikyr, japansk pedikyr og parafin behandling.

Håndpleie er viktig ikke bare om vinteren. Prøv parafin behandling og nyt myke hendene hele året.

Les mer

Rask informasjon om meg

 

Hvem er jeg og hva er mine kvalifikasjoner

Joanna Pryt

Eieren av BeBeauty Hudpleiesalong.
Jeg er utdannet hudpleier og sertifisert negledesign instruktør. Neglestyling er min største lidenskap. Eventyret mitt med negledesign begynte i 2015. Siden da har jeg gjort mange kurs og fikk mye kunnskap og erfaring. Jeg studerte hos de beste negledesign instruktører: Viktoriia Klopotova Professional Nail School og Indigo Nails Lab Polen. I denne år har jeg fullført instruktøropplæringen hos Viktoriia Klopotova Professional Nail School. Jeg har også mange sertifikater og erfaring i vippeextensions, vippeløft, brynstyling og fotpleie. Jeg deltar i nye kurs veldig ofte. Jeg utvikler meg stadig. Jeg satte hele mitt hjerte i arbeidet jeg gjør. Det viktigste for meg er smil og kundetilfredshet etter behandling.