BeBeauty

FOTPLEIE OG HÅNDPLEIE

Fotpleie – pris fra 690kr

Det er veldig viktig å ta være på føttene om sommeren så vel som om vinteren. Behandlingen myker og regenerer føttene. Det er fotSPA som inkluderer fotbad, fjerning av hard og tørr hud og sprekker med negledrill, peeling, krem-maske og fotmassasje. Full fotpleie passer for både kvinner og menn i alle aldre.

Gelelakk pedikyr – pris fra 750kr

Gelelakk er det de fleste kjenner under navnet shellac. Dette er en sterkere form for lakk, som hardes i UV-lampe. Tånegler vokser saktere enn håndnegler derfor kan vi fornye behandlingen hver 3-6 uker. Du kan velge valgfri farge.

Pedikyr med vanlig lakk – pris 690kr

Begandlingen inkluderer stell på tånegler og neglebånd og vanlig lakk.

Kosmetisk manikyr – pris 390kr

Begandlingen inkluderer fjerning av neglebånd, neglefiling og krem.

Japansk manikyr \ pedikyr – pris fra 390kr

Det er en metode som gir næring og styrke til naturlige negler og gir dem en sunn rosa perleglans. Dette er på grunn av ingrediensene i den naturlige massen: vitamin A og E, keratin, bipollen og silika fra det japanske hav. Behandlingen anbefales spesielt for skjøre, sprø og flisete negler. Den handler om å gni en spesiell masse med vitaminer og mineraler inn på en naturlig negleplate og påføre et lag pudder oppå denne. (Det er ikke klasisk lakk eller gellelakk). Effekten av behandlingen er synlig umiddelbart etter prosedyren. For at det skal vare bør den gjentas noe ganger innenfor et intervall på 2 uker.

Varm parafin-behandling – pris fra 490kr

Det er den beste regenererende behandling for hendene og føttene. Vi kan kombinere parafin behandling med både fotpleie, japansk manikyr / pedikyr og gelenegler og hybrid manikyr / pedikyr. Behandlinger mykner og fukter hud. Mens parafin behandling absorberer hud fort og grundig vitaminer fra produkter som vi bruker.